HELHORSE album release i Hotel Cecil

June 12, 2019

 

Helhorse er klar med en spritny langspiller i form af “Hydra”. Albummet er at betragte som bandets mest modne udspil til dato, og den 23. august kan du fejre det med drengene til et brag af en releasekoncert på Hotel Cecil, hvor det dansksprogede hardcore-band NYT LIV er support.


Helhorse nye album “Hydra” viser et band der virkelig tager et musikalsk kvantespring, og leverer et værk der vil gå direkte i hjertekulen på alle heavy fans. Hydra kommer med nærvær, kant og pondus - tung pondus! Det er et album der byder på hæsblæsende riffs, og med omkvæd der er større end Trumps ego. Hydra er et ren dyrket katarsis for legesyge musikere der spiller deres musik med alt på spil, og til blodet sprøjter. Lyrisk centrerer albummet sig om at gribe dagen og kanalisere den latente vrede og rastløshed ud i et opgør med trivialitet og bullshit!

Tags: music photography review live concert

Please reload

nyheder

ENGAGE af-LYST med Søren Huss og Pernille Rosendahl

August 8, 2020

1/10
Please reload

Seneste indlæg

July 6, 2020

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© all rights reserved 2015 by Savas Karakaplan Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr