Phantom of the Opera 2018

September 14, 2018


Verdens mest populære og mest ekstravagante musical vender tilbage til Det Ny Teater, der er som skabt til The Phantom of the Opera. I september 2000 fik forestillingen danmarkspremiere på Det Ny Teater. Med mere end 600.000 publikummer er forestillingen dansk teaterhistories største publikumssucces. Efter utallige opfordringer fra publikum kan nye og gamle fans nu glæde til at se eller gense, hvad mange betragter som den ultimative musicaloplevelse.

 

 

Please reload

nyheder

ENGAGE af-LYST med Søren Huss og Pernille Rosendahl

August 8, 2020

1/10
Please reload

Seneste indlæg

July 6, 2020

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© all rights reserved 2015 by Savas Karakaplan Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr