Paradise Lost i Vega

September 19, 2017

Paradise Lost + support: Pallbearer, Sinistro - Udsolgt 

Support på aftenen er Pallbearer, startet i den lille undergrunds metal scene i Arkansas, men blev hurtigt opdaget af fans og kritikere, der alle var ekstatiske over den særlige lyd, som det lovende band kunne levere. De har bl.a. vundet en award for Best New Music af Pitchfork.

Andet supportnavn bliver Sinistro, et metal band fra Lisabon, Portugal. Bandet er sammensat af 5 medlemmer, som alle kredser i forskellige genrer af kunstverdenen. De har mestret af mikse doom rock med en soundtrack lignende lyd, hvilket resulterer i en sandt metal kunstværk. 

Please reload

nyheder

ENGAGE af-LYST med Søren Huss og Pernille Rosendahl

August 8, 2020

1/10
Please reload

Seneste indlæg

July 6, 2020

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© all rights reserved 2015 by Savas Karakaplan Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr