RAMMSTEIN JAM til ROCKTÖBERFEST

September 14, 2017


★ HIGH VOLTAGE KOPENHAGEN ROCKTÖBERFEST 29. SEPTEMBER 2017 ★ 

Foto: Savas fra koncert i Amager Bio

✩ ON STAGE: RAMMSTEIN JAM ✩ FRI FADØL I KÆMPE GLAS ✩ ØLTELT & LANGBORDE ✩ HEIDI'S FROM HELL ✩ GRATIS CURRYWURST MIT POMMES ✩ VELKOMST UNDERBERG ✩ JÄGERHYTTE ✩ SEHR GEILE PARTY! ✩

High Voltage Copenhagen​ afholder d. 29. september, for femte år i træk, vores eget gennemførte bud på vores stolte naboer i Syds fineste tradition Oktoberfest! De seneste år har været gigantiske og udsolgte succeser og det bliver det også i år!


Hos os hedder det naturligvis ROCKTÖBERFEST og kommer til at byde på alt det frie fadøl fra Royal Beer​ du kan drikke mellem kl. 21:00 og 23:00 med tilhørende velkomst Underberg​ og et måltid for ægte germanske guder i form af currywurst mit pommes, kendt og elsket fra de tyske autobahns <3

Traktementets første timer foregår bænket ved langborde inde på klubben og ude i vores store sorte jäger​hytte i Boltens Gård, akkompagnement af det bedste metal- og tyrolermusik Deutschmark can buy! Når klokken slår 23:00 fyrer mægtige Rammstein Jam op under gruekedlerne og efter endt koncertbrag fortsætter festen til ingen længere kan kende forskel på mand og kvinde, edelweiss og læderbuks! 


★ FORSALG ★

Køb billet nu og her: 

Køb billet  

Spred ordet! Wir sehen uns! Prost!

FRE. D. 29. SEPTEMBER ★ 21:00-05:00 ★ ENTRÉ: 200,- INKL. FRI FADØL & MAD ML. 21:00-23:00 ★ ALDERSGRÆNSE: 18 ÅR 

 

Please reload

nyheder

ENGAGE af-LYST med Søren Huss og Pernille Rosendahl

August 8, 2020

1/10
Please reload

Seneste indlæg

July 6, 2020

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© all rights reserved 2015 by Savas Karakaplan Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr