CopeN'waken på københavnske kanaler

July 3, 2017

 

Red Bull Cope’n’waken er tilbage til hjertet af de Københavnske kanaler, hvor  de bedste danske og internationale wakeboardere  kæmpede i Frederiksholms Kanal ved Christiansborg. 12 riders dyrkede deres vildeste tricks for at vinde, hvor kanalen bliver forvandlet til en kabelpark med rails og kickers. DJ E.D.D.E.H begyndte at  spille klokken 12, mens riders er på vandet klokken 13.  De 12 wakeboardere har i indledende heats konkurrerede i mod hinanden, hvor tre endte i en finale om podieplaceringerne. 

photo: Savas Karakaplan

Please reload

nyheder

ENGAGE af-LYST med Søren Huss og Pernille Rosendahl

August 8, 2020

1/10
Please reload

Seneste indlæg

July 6, 2020

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© all rights reserved 2015 by Savas Karakaplan Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr